Εταιρεία

Οι Εργοληπτικές Επιχειρήσεις Κώστα Μιχαηλίδη με την ανέγερση 164 πολυκατοικιών και τουριστικών συγκροτημάτων, κατέχουν αριθμητικά την πρώτη θέση σε παγκύπρια κλίμακα. Μετά δε και την πρόσφατη εισδοχή τους στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, το Διοικητικό Συμβούλιο χάραξε μια νέα ακόμα πιο δυναμική πορεία επεκτείνοντας ακόμα πιο πολύ τις δραστηριότητες τους στην αγορά και ανάπτυξη γης τόσο στις πόλεις της Κύπρου, όσο και σε παραθαλάσσια τουριστικά θέρετρα.

Οι Εργοληπτικές Επιχειρήσεις Κώστα Μιχαηλίδη μπορούν να περηφανεύονται πως στα 50 χρόνια της ιστορίας τους δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τους πελάτες τους και χαίρουν άκρας εμπιστοσύνης τόσο απ’ αυτούς όσο και από τις τράπεζες του τόπου.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από το σημερινό Πρόεδρο της Κώστα Μιχαηλίδη στα 1954,ένα ακούραστο πρωτοπόρο στην οικοδομική ανάπτυξη του τόπου. Ένα αθεράπευτα φιλόξενο άνθρωπο που καλλιεργεί βαθειά και προσωπική φιλία με τους ανθρώπους που συναλλάσσεται. Όπως ο ίδιος λέει πάντα, η εταιρεία οφείλει την επιτυχία της στη φιλία και την ποιότητα των υπηρεσιών της.

Αρχικά η εταιρεία αναλάμβανε εργολαβίες ανέγερσης οικιών. Το μεγάλο άνοιγμα της έγινε στα 1977 όταν στο μέχρι τότε ταπεινό, εγκαταλελειμμένο, αλλά γραφικό και πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό Ζύγι, που βρίσκεται στα μέσα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, άρχισε την ανοικοδόμηση των πρώτων 11 συμπλεγμάτων τουριστικών κατοικιών.

Έκτοτε η εταιρεία σημειώνει μεγάλες επιτυχίες εξυπηρετώντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της από την Κύπρο και το εξωτερικό.

   

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

 

ΝΕΑ ΕΡΓΑ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

 

ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ
ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ
ΑΚΙΝΗΤΩΝ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

 

ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Designed & Developed by NETinfo Plc